Wat wij doen tegen corona

Vanwege het coronavirus werken we volgens een strikt hygiëneprotocol. U krijgt de regels bij boeking ook per e-mail toegezonden.

Belangrijk:

  • Heeft u ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts? Annuleer deze blijf thuis en maak een nieuwe afspraak.
  • Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten en maak een nieuwe afspraak.
  • Wij werken zelf ook niet als we ziekteverschijnselen hebben. We dragen mondkapjes en/of een faceshield. Het is niet verplicht voor de klant, maar zeker wel gewenst!
  • We hebben drie van de zes stoelen weggehaald zodat er voldoende ruimte en afstand is in de salon. 
  • De klant desinfecteert zijn of haar handen direct bij binnenkomst. Wij desinfecteren na iedere klant de stoel, schaar, kam, pinautomaat, deurkrukken. We wassen onze handen, werken met handschoenen, reinigen ons werkgerei en iedereen krijgt een schone kapmantel.
  • Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak en kom alleen naar de salon.

Wij zijn blij dat we, ondanks deze maatregelen jullie toch van mooie kapsels kunnen voorzien!

Liefs team Hairlounge

Hairlounge Hoofddorp - kapper hoofddorp

Ons team van kappers bestaat enkel uit top-stylisten en krullenspecialisten. Wij zijn dames- en herenkapper. In de beste kapsalon van Hoofddorp Centrum aan de Kruisweg gaan we samen op zoek naar een kapsel waar jij van gaat stralen.

Openingstijden van Hairlounge Hoofddorp

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 8:30 - 16:00
Zondag -

CONTACT

Telefoon

023 5762076

Adres van onze kapsalon

Hairlounge Hoofddorp
Kruisweg 947
2132CD Hoofddorp