Wie zijn wij?

Sandra

Sandra Volkersz

Ruim vijfentwintig jaar geleden werkte ik als secretaresse op een suf kantoor. Een baan die achteraf totaal niet bij mij paste. Na drie jaar heb ik mijn mantelpakje in de wilgen gehangen en ben ik een opleiding tot kapster gaan volgen in de hoop hieruit meer voldoening te halen. En dat is gelukt! In 2001 ben ik begonnen als kapper als zzp-er. Eerst bij mensen thuis, later in mijn kapsalon aan huis en in een salon waar ik een stoel kon huren.

In bezig zijn met ‘haar’ heb ik mijn skills gevonden en kan ik mijn creativiteit kwijt. Persoonlijke aandacht, gericht advies en samen met jou op zoek naar een kapsel dat echt bij jou past dat is wat ik belangrijk vind en dat geeft mij zoveel voldoening. Ik werk met passie en niet op de klok. Blijf mij vernieuwen en ontwikkelen door het volgen van kappers-cursussen en trainingen zowel in Nederland als daar buiten. Ik wil mij onderscheiden en ga voor het wauw effect. De verftechnieken die ik beheers zijn niet in een half uur ingezet het is preciezie werk. Ik ben dol op natuurlijke en krachtige kleuren zolang ze je gezicht maar laten spreken.

Het is fantastisch om te zien hoe ogen nog meer gaan stralen en hoe een vale huid een gezondere tint krijgt alleen maar door verandering in kleur. Om dit te bereiken werk ik vaak met meerdere tinten door elkaar. Voor het inzetten neem ik ruim de tijd, alles voor het mooiste resultaat. Mijn energie haal ik al jaren uit de geweldige reacties van mijn klanten, ze zijn mijn visitekaartjes. Met de opening van de HairLounge ligt mijn laatste puzzelstukje op zijn plek. Een kapsalon waar een combinatie van persoonlijke aandacht, vakkennis en een resultaat waar jij blij van wordt centraal staat. Dit alles in een ambiance waar jij heerlijk even bij kan komen van de drukte uit het dagelijkse leven. Mijn plaatje is compleet. Iedere ochtend weer fluitend op de fiets naar mijn werk, een heerlijke sfeer tussen collega’s en tevreden klanten… Het maakt mij een nog blijer mens.

Daisy

Als meisje van zes riep ik al; ik word kapster! En nooit eraan gedacht iets anders te willen doen. Inmiddels zit ik al 18 jaar in het vak! Met veel passie maak ik een coupe dat het mooiste in model valt. Een eigenwijze kruin is de leukste uitdaging. Een mooie (natuurlijke) kleur in het haar die goed bij je huid past, dat maakt groot verschil. Het mooie van het vak is dat het handwerk is en blijft. Met de juiste tips, technieken en producten kan je zelf je haar eruit laten zien of je elke dag bij de kapper vandaan komt. Als iemand blij de deur uitloopt, ben ik dat ook! Ze zeggen niet voor niets; als je haar maar goed zit. Zie ik je straks bij HairLounge?!

Lizzy

Creativiteit zit bij mij al van jongs af aan in de vingers. In dit mooie vak blijf ik mij continu ontwikkelen. Balayages, en kleurtechnieken in mooie blondtinten zijn helemaal mijn ding. Ik ben een perfectionist en ga voor het mooiste resultaat. Alsof het mijn eigen haar is!

Peggy

Het meest uitdagende in dit vak is iemand z’n sterke punten te benadrukken door gebruik van de juiste kleur in combinatie met een kapsel dat echt bij diegene past! Zo fijn om hierbij te mogen adviseren en echt een verschil te kunnen maken!

Charissa

Liefde voor het kappersvak is bij mij gekomen door familieleden die al in het vak zaten. Als klein meisje keek ik altijd graag mee en vond ik het al super indrukwekkend.

Het kappersvak is uiteindelijk ook mijn grote passie geworden. Mijn energie haal ik uit de klant, de gesprekken, de inspiratie en samen op weg naar een prachtige coupe om het mooiste uit jezelf naar boven te halen, een coupe die bij je past en waar je iedere dag weer blij van wordt!

Sabine

Bij HairLounge voel ik mij als een vis in het water. Ik heb er mijn plekje gevonden. Het knippen van krullen is mijn specialiteit. Met onze krullenkniptechniek sta ik nog steeds versteld van de mooie resultaten. Ik vind het fijn om mijn klanten, tijdens de behandeling, zoveel mogelijk tips & tricks te geven, zodat ze ook thuis verzekerd zijn van een mooie bos krullen!

Danni

Alweer heel wat jaren in het kappersvak en naast het gezellige & sociale aspect vind ik mensen mooi maken het leukste wat er is. Persoonlijk contact vind ik daarbij heel belangrijk. Een goed kapsel, zorgt ervoor dat je beter in je vel zit.

Ik zeg niet voor niks ‘als je haar maar goed zit’!

Cristy

Al 9 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak en dat doe ik nog iedere dag met veel passie en plezier. Ik hou van uitdaging en ik vind het super leuk om met verschillende kleuren te werken om zo veel dimensie te creëren. Het allerleukste vind ik behandelingen waarbij ik de klant een hele nieuwe look kan geven!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega-kapper!

Voor 2,3 of 4 dagen per week in Hoofddorp, alles is in overleg mogelijk. Ben jij een spontane meid, gedreven in het vak en heb je minimaal 5 jaar ervaring? Stuur ons een mail!

Onze visie

De visie van de HairLounge is even tijd voor jezelf. In onze ruime salon hebben wij bewust gekozen voor maar zes kapplaatsen. Dit om het zo rustig en persoonlijk mogelijk te houden. Tevens beschikken wij over een sfeervolle relaxte loungeruimte waar het heerlijk vertoeven is als de verf intrekt. Uiteraard onder het genot van de lekkerste cappuccino of bijvoorbeeld een latte macchiato caramel. Om het gevoel van ontspanning nog meer kracht bij te zetten is de minimale leefdtijd vastgesteld op twaalf jaar. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die zelf een oppas regelen voor hun kinderen tijdens hun kapsalon-bezoek. Wij vragen je dan ook nadrukkelijk ook jouw eigen kinderen onder deze leeftijd niet mee te brengen tijdens een bezoek aan HairLounge.

Onze hairstylistes zitten al jaren in het vak. Om up to date te blijven van de nieuwste trends en technieken volgen wij regelmatig trainingen. Dit houdt ons niet alleen scherp als kappers, hierdoor werken wij ook met passie, kunnen we gericht advies geven en blijven we vernieuwend. Ook staan we open voor jouw eigen ideeën! Samen op zoek maar een kleur en kapsel waar jij van gaat stralen dat is waar het bij HairLounge om draait!

YOUR HAIR IS YOUR BEST ACCESSORY

Hairlounge Hoofddorp - kapper hoofddorp

Ons team van kappers bestaat enkel uit top-stylisten en krullenspecialisten. Wij zijn dames- en herenkapper. In de beste kapsalon van Hoofddorp Centrum aan de Kruisweg gaan we samen op zoek naar een kapsel waar jij van gaat stralen.

Openingstijden van Hairlounge Hoofddorp

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 8:30 - 16:00
Zondag -

CONTACT

Telefoon

023 5762076

Adres van onze kapsalon

Hairlounge Hoofddorp
Kruisweg 947
2132CD Hoofddorp