Wie zijn wij?

Sandra

Ruim vijfentwintig jaar geleden werkte ik als secretaresse op een suf kantoor. Een baan die achteraf totaal niet bij mij paste. Na drie jaar heb ik mijn mantelpakje in de wilgen gehangen en ben ik een opleiding tot kapster gaan volgen in de hoop hieruit meer voldoening te halen. En dat is gelukt! In 2001 ben ik begonnen als zzp-er. Eerst bij mensen thuis, later in mijn kapsalon aan huis en in een salon waar ik een stoel kon huren. In bezig zijn met ‘haar’ heb ik mijn skills gevonden en kan ik mijn creativiteit kwijt. Persoonlijke aandacht, gericht advies en samen met jou op zoek naar een kapsel dat echt bij jou past dat is wat ik belangrijk vind en dat geeft mij zoveel voldoening. Ik werk met passie en niet op de klok. Blijf mij vernieuwen en ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen zowel in Nederland als daar buiten. Ik wil mij onderscheiden en ga voor het wauw effect. De verftechnieken die ik beheers zijn niet in een half uur ingezet het is preciezie werk. Ik ben dol op natuurlijke en krachtige kleuren zolang ze je gezicht maar laten spreken. Het is fantastisch om te zien hoe ogen nog meer gaan stralen en hoe een vale huid een gezondere tint krijgt alleen maar door verandering in kleur. Om dit te bereiken werk ik vaak met meerdere tinten door elkaar. Voor het inzetten neem ik ruim de tijd, alles voor het mooiste resultaat. Mijn energie haal ik al jaren uit de geweldige reacties van mijn klanten, ze zijn mijn visitekaartjes. Met de opening van de HairLounge ligt mijn laatste puzzelstukje op zijn plek. Een salon waar een combinatie van persoonlijke aandacht, vakkennis en een resultaat waar jij blij van wordt centraal staat. Dit alles in een ambiance waar jij heerlijk even bij kan komen van de drukte uit het dagelijkse leven. Mijn plaatje is compleet. Iedere ochtend weer fluitend op de fiets naar mijn werk, een heerlijke sfeer tussen collega’s en tevreden klanten… Het maakt mij een nog blijer mens.

Martine

Als kind was ik al met de haren van mijn poppen bezig. Knippen, vlechtjes maken en zelfs de oppas zat regelmatig met de krullers in de haren. Dus een beroep al kapster moest het zeker worden! Na diverse opleidingen voor dames en heren zit ik inmiddels alweer 30 jaar in het kappersvak! Na al die jaren hanteer ik nog steeds met liefde en passie mijn schaar, föhn en verfkwast. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Bij mij krijg je niet alleen advies welke kleur en kapsel het mooist tot zijn recht komt, maar ik geef ook graag tips hoe jij jouw haar het beste kunt verzorgen en zelf in model kan brengen. Meer persoonlijke aandacht en service voor jou, zodat jij met een blij gevoel vertrekt! Dat maakt dit werk zo bijzonder. Graag tot ziens bij HairLounge!

Dominique

Al van jongs af aan was het duidelijk. Kapster worden was altijd mijn ding. In de familie was steeds weer een ander de klos met kammen, knippen of krullen zetten. Na de kapperschool heb ik nu alweer tien jaar praktijkervaring. Nog steeds werk ik met veel enthousiasme. Vol met ideeën en op de hoogte van de laatste trends, probeer ik, altijd in overleg met de klant, tot weer een verbluffend resultaat te komen. Zodat zij met een goed gevoel en een glimlach op hun gezicht, de deur uitgaan. Naast het knippen en kleuren vind ik het ook belangrijk om de klant tips en informatie te geven over het in model brengen en de verzorging van het haar. Omdat elk haartype weer anders is. Dit totaalplaatje geeft mij veel voldoening in dit mooie kappersvak!

Daisy

Als meisje van zes riep ik al; ik word kapster! En nooit eraan gedacht iets anders te willen doen. Inmiddels zit ik al 16 jaar in het vak! Met veel passie maak ik een coupe dat het mooiste in model valt. Een eigenwijze kruin is de leukste uitdaging. Een mooie (natuurlijke) kleur in het haar die goed bij je huid past, dat maakt groot verschil. Het mooie van het vak is dat het handwerk is en blijft. Met de juiste tips, technieken en producten kan je zelf je haar eruit laten zien of je elke dag bij de kapper vandaan komt. Als iemand blij de deur uitloopt, ben ik dat ook! Ze zeggen niet voor niets; als je haar maar goed zit. Zie ik je straks bij HairLounge?!

Lizzy

Creativiteit zit bij mij al van jongs af aan in de vingers. Ik vind het ontzettend interessant om mij zoveel aparte kleur- en kniptechnieken eigen te maken!

Peggy

Het meest uitdagende in dit vak is iemand z’n sterke punten te benadrukken door gebruik van de juiste kleur in combinatie met een kapsel dat echt bij diegene past! Zo fijn om hierbij te mogen adviseren en echt een verschil te kunnen maken!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Voor 2,3 of 4 dagen per week, alles is in overleg mogelijk. Ben jij een spontane meid, gedreven in het vak en heb je minimaal 10 jaar ervaring? Stuur ons een mail!

Onze visie

De visie van de HairLounge is even tijd voor jezelf. In onze ruime salon hebben wij bewust gekozen voor maar zes kapplaatsen. Dit om het zo rustig en persoonlijk mogelijk te houden. Tevens beschikken wij over een sfeervolle relaxte loungeruimte waar het heerlijk vertoeven is als de verf intrekt. Uiteraard onder het genot van de lekkerste cappuccino of bijvoorbeeld een latte macchiato caramel. Om het gevoel van ontspanning nog meer kracht bij te zetten is de minimale leefdtijd vastgesteld op twaalf jaar. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die zelf een oppas regelen voor hun kinderen tijdens hun kapsalonbezoek. Wij vragen je dan ook nadrukkelijk ook jouw eigen kinderen onder deze leefdtijd niet mee te brengen tijdens een bezoek aan HairLounge.

Onze hairstylistes zitten al jaren in het vak. Om up to date te blijven van de nieuwste trends en technieken volgen wij regelmatig trainingen. Dit houdt ons niet alleen scherp, hierdoor werken wij ook met passie, kunnen we gericht advies geven en blijven we vernieuwend. Ook staan we open voor jouw eigen ideeën! Samen op zoek maar een kleur en kapsel waar jij van gaat stralen dat is waar het bij HairLounge om draait!

YOUR HAIR IS YOUR BEST ACCESSORY

KOM BINNEN

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 8:30 - 16:00
Zondag -

CONTACT

Telefoon

023 5762076

Adres

Kruisweg 947
2132CD Hoofddorp